Over SOLAR SCREEN®

Het bedrijf SOLAR SCREEN® is in 1984 opgericht door Hervé en Marilyn Thibaut. Innovatie is van meet af aan de drijvende kracht geweest achter het succes van de onderneming. Het bedrijf garandeert zijn netwerk van 3.000 professionele installateurs van raamfolies het allerhoogste niveau van dienstverlening en ondersteuning. 

SOLAR SCREEN® heeft in de loop der jaren samenwerkingsverbanden weten te creëren met de grootste raamfolieproducenten ter wereld en draagt zelf zorg voor het ontwerp van de raamfolies. Daarnaast weten installateurs in Europa zich verzekerd van een ongeëvenaarde service door het bedrijf. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen en doen er alles aan om te waarborgen dat onze producten constant beschikbaar zijn.

Meer dan 25 jaar geleden heeft SOLAR SCREEN® een fabriek opgezet waar folierolgordijnen worden geproduceerd, ter aanvulling van zijn assortiment in de beglazingssector. Sindsdien rollen daar ieder jaar tienduizenden rolgordijnen van de band.

 

Sitemap
By continuing your browsing on our site, you agree to the use of Cookies to propose you targeted offers adapted to your interests, but also to make statistics of your visit in order to improve your experience as a client or prospect.