Om SOLAR SCREEN®

SOLAR SCREEN® som oprindeligt blev oprettet i 1984 af Hervé og Marilyn Thibaut, har innovation som drivkraft bag sin succes. Virksomheden er forpligtet til at yde sit netværk af 3000 professionelle vinduesfilm installatører den højeste standard af service og support.

SOLAR SCREEN® har etableret partnerskab med nogle af de største navne indenfor vinduesfilmindustrien på verdensplan, og udvikler sine egne vinduesfilm og tilbyder en uovertruffen service til sine installatører i europa. Vi er fokuseret på at levere de højeste standarder i kvalitet samt at garantere en konstant tilgængelighed af produktet.

SOLAR SCREEN® etablerede for over 25 år siden et fremstillingssted for skyggefilm for at færdiggøre sit tilbud til glasindustrien og har produceret titusindvis af produkter der hvert år siden.

 

Sitemap
Ved at fortsætte dit besøg på vores website accepterer du brugen af cookies til at foreslå målrettede tilbud tilpasset dine interesser og til at lave statistikker over dit besøg for at forbedre din oplevelse som kunde