Vore styrker

  • Et omfattende produktsortiment: Med mere end 300 forskellige produktreferencer, tilbyder SOLAR SCREEN® sine kunder Europas bredeste udvalg af vinduesfilm. 
  • Lagerbeholdning: Takket være vores store permanente lagerbeholdning kan vi levere 98% af vores produkter i hele Europa inden for 24 timer.
  • Kundeservice: Vores kundeservice er betroet til et netværk af mere end 3000 professionelle certificerede montører af vinduesfilm.
  • Konkurrencedygtige priser: Som et stort firma er vi i stand til at opnå betydelige besparelser fra stordrift. Disse besparelser videregiver vi til vores kunder ved at tilbyde konkurrencedygtige priser på alle vores produkter.
  • Kvalitet: SOLAR SCREEN® film er fremstillet i henhold til et ISO 9001 kompatibelt kvalitetsstyringssytstem. Vores førende SOLAR SCREEN® film er testet i CE-akkrediterede laboratorier.
  • Produktgaranti: SOLAR SCREEN® tilbyder de bedste produktgarantier på markedet. Skulle det usandsynlige ske, at der er defekt på visse udvendige film, så er vores tillid til kvaliteten på vores produkt sådan, at vi inkluderer lønomkostninger til udskiftning af filmen i garantien. Kvaliteten på klæberen i vores udvendige film er så høj at der kun har været en fejlprocent på 0,16% over de sidste 5 år.
  • Skyggefilm persienner: SOLAR SCREEN® fremstiller også skræddersyede persienner med en præget metalfilm med fremragende reflekterende egenskaber som afskærmer effektivt mod solens stråler. Der er mange fordele ved dette komplementære produkt.
Send din forespørgsel

Vi giver gratis tilbud!
Sitemap
Ved at fortsætte dit besøg på vores website accepterer du brugen af cookies til at foreslå målrettede tilbud tilpasset dine interesser og til at lave statistikker over dit besøg for at forbedre din oplevelse som kunde