Tack vare SOLAR SCREEN® kan du tona rutorna på bilen för att:

  • dekorera bilen och det finns många färger att välja mellan;
  • stoppa nyfikna från att kunna se in i bilen och se vem som kör bilen;
  • få ett solskydd som avvisar både de infraröda strålarna (som gör att det blir varmt) och de ultravioletta (orsak till solbränna särskilt hos barn);
  • göra fönstren starkare med vissa typer av film som erbjuder både färg och ökad säkerhet.
HP Metallic Premium

HP Metallic Premium

Den termoformbara filmen HP Metallic Premium används till att färga bilrutorna och borgar för en installation och ett resultat av hög kvalitet.

Transparent solfilm

Transparent solfilm

IR nanoparticles

IR nanoparticles

Den termoformbara filmen IR nanoparticles används till att färga bilrutorna och borgar för en installation och ett resultat av hög kvalitet.

Motverkar Carjacking

Motverkar Carjacking

Carjacking är när någon slår sönder fönsterrutan antingen på passagerarsidan för att stjäla en handväska eller på förarsidan för att stjäla bilen.

SOLAR SCREEN® erbjuder säkerhetsfilmer som motverkar Carjacking. Dessa skyddsfilmer, färgade eller färglösa, förstärker fönsterglasets, försvårar eventuella inbrottsförsök och förhindrar att glaset exploderar. För övrigt skyddar de färgade rutorna mot insyn i bilen och erbjuder på så sätt ett extraskydd.

Icke-metallic Premium

Icke-metallic Premium

Filmen icke-metallic Premium används till att färga bilrutorna och är särskilt neutral, det ingår ingen metall alls i sammansättningen. Detta innebär att det garanterat inte kan uppstå något störning och filmen passar därför utmärkt till fordon som har en antenn i bakrutan.

Icke-metallic

Icke-metallic

Filmen icke-metallic gör det möjligt att färga bilrutorna i nyanser från mellan till mycket mörka.

Färger

Färger

SOLAR SCREEN® har ett stort sortiment tonade filmer, med eller utan färggradering för installation på bilrutorna.

Karosskydd

Karosskydd

Skyddsfilmer till karossen från SOLAR SCREEN® gör att fordon kan skyddas mot flisbildning, repor, insekter och skrapningar. Med filmen kan lacket på bilen behålla sitt ursprungliga utseende.

Sitemap
By continuing your browsing on our site, you agree to the use of Cookies to propose you targeted offers adapted to your interests, but also to make statistics of your visit in order to improve your experience as a client or prospect.