På jobbet, hemma eller på allmänna platser kan en glasruta splittras i tusentals små glasbitar och orsaka allvarliga skador på grund av missöden eller vandalisering. Säkerhetsfilmerna från SOLAR SCREEN® går att fästa på alla glasytor och ger skydd dygnet runt i många år utan underhåll. Våra skyddsfilmer som antingen är genomskinliga eller färgade är utrustade med en självhäftande yta av akryl som, när den installeras på en glasyta blir en del av den och omvandlar glaset till ett högresistent säkerhetsglas.

Transparent

Transparent

De genomskinliga skyddsfilmerna har en anpassad tjocklek och extra starkt lim och kan användas både inomhus och utomhus. De skyddar effektivt ditt glas mot krossat glas och andra olyckor.

Kombination

Kombination

Säkerhetsfilmerna Combinaison 2 och 1 från SOLAR SCREEN® borgar för prestation, avskildhet och säkerhet för dina fönster.

 

 

 

Spegelns baksida

Spegelns baksida

Särskilda säkerhetsfilmer från SOLAR SCREEN® är specifikt utformade för att förstärka fönster och speglar t.ex. i sporthallar eller dansstudios.

Motverkar imma

Motverkar imma

Denna film är särskilt populär på butiksfönster och speglar i badrum, sporthallar och badbassänger och förhindrar att imma uppstår vid ändringar i temperaturen.

Motverkar graffiti

Motverkar graffiti

Taggar och graffiti på fönster i offentliga och privata platser är ett stort problem och kostar mycket pengar.

Med den specialutformade filmen Anti-Graffiti erbjuder SOLAR SCREEN® en serie produkter som ger effektivt skydd till ett rimligt pris.

Den reptåliga ytan på säkerhetsfilmen klarar av grunda repor, och vissa typer av bläck eller målarfärger kan rengöras med alkohol utan att skada filmen. Om filmen skulle utsättas för taggar från vandaler eller djupa repor kan filmen bytas ut utan att hela stödsystemet måste ersättas.

Säkerhetsfilmerna har dessutom klassificerats som M1 (brandbeständiga) och stoppar glaset från att explodera om det skulle utsättas för slag.

För att göra det lättare att ta bort fransiga och slitna filmer rekommenderar vi att mängden såpa ökas när man väter ner den så att den vidhäftande förmågan bryts. Blanda 2 cl diskmedel i en dryg liter vatten och stryk på. På så sätt släpper filmen lättare och tar med sig allt kvarvarande lim.

Motverkar Carjacking

Motverkar Carjacking

Carjacking är när någon slår sönder fönsterrutan antingen på passagerarsidan för att stjäla en handväska eller på förarsidan för att stjäla bilen.

SOLAR SCREEN® erbjuder säkerhetsfilmer som motverkar Carjacking. Dessa skyddsfilmer, färgade eller färglösa, förstärker fönsterglasets, försvårar eventuella inbrottsförsök och förhindrar att glaset exploderar. För övrigt skyddar de färgade rutorna mot insyn i bilen och erbjuder på så sätt ett extraskydd.

Sitemap
By continuing your browsing on our site, you agree to the use of Cookies to propose you targeted offers adapted to your interests, but also to make statistics of your visit in order to improve your experience as a client or prospect.