De folies van SOLAR SCREEN® worden tevens toegepast in de auto-industrie. Onze raamfolies zijn ook geschikt voor uw autoruiten:

  • in diverse kleuren, voor een mooie uitstraling;
  • discretie en privacy op de weg;
  • bescherming tegen de zon door weerkaatsing van infrarode straling (warmtebron) en ultraviolette straling (die een zonnesteek kan veroorzaken, met name bij kwetsbare personen zoals kinderen);
  • structurele versterking van uw voorruit met bepaalde getinte folies die extra veiligheid bieden.
HP Gemetaliseerd Premium

HP Gemetaliseerd Premium

HP Gemetaliseerde Premium-folies zijn speciaal ontworpen voor het kleuren van autoruiten. De toepassing en prestaties van dit product zijn van het hoogste kwaliteitsniveau.

IR nanoparticles

IR nanoparticles

IR nanoparticles krimpfolies zijn speciaal ontworpen voor het kleuren van autoruiten. De toepassing en prestaties van dit product zijn van het hoogste kwaliteitsniveau.

Bescherming tegen carjacking

Bescherming tegen carjacking

Bij carjacking wordt met opzet een autoruit van buitenaf ingeslagen, ofwel aan de passagierskant om bijvoorbeeld een tas te stelen, ofwel aan de bestuurderskant om de auto helemaal over te nemen.

SOLAR SCREEN® biedt een reeks veiligheidsfolies voor auto's, waarmee carjacking kan worden voorkomen. Deze beschermende folies kunnen gekleurd of doorzichtig zijn, en maken ruiten extra sterk doordat inbraakpogingen worden vertraagd en het glas niet uiteen kan spatten. Gekleurde folies bieden extra veiligheid doordat niet van buitenaf kan worden bekeken welke spullen zich in de auto bevinden.

Niet gemetaliseerd Premium

Niet gemetaliseerd Premium

Niet-gemetaliseerde Premium-autofolies zijn speciaal ontworpen voor het kleuren van autoruiten. Deze folies hebben neutrale eigenschappen, omdat er geen metalen in zijn verwerkt. Dit type folie zonder interferentie is het meest geschikt voor voertuigen met een geïntegreerde antenne in de achterruit.

Niet gemetaliseerd

Niet gemetaliseerd

Met niet-gemetaliseerde autofolies kan matig tot sterke kleuring worden aangebracht op autoruiten. 

Kleuren

Kleuren

SOLAR SCREEN® heeft een groot aanbod volledig gekleurde of geleidelijk overlopende folies voor autoruiten.

Lakbescherming

Lakbescherming

Lakbeschermende autofolie van SOLAR SCREEN® wordt rechtstreeks op de carrosserie van een voertuig aangebracht, waardoor de laklaag effectief wordt beschermd tegen lichte beschadigingen (bijvoorbeeld door steenslag), krassen, insecten of slijtage. Met deze folie blijft het oorspronkelijke lakwerk van een auto beter behouden. 

Sitemap
By continuing your browsing on our site, you agree to the use of Cookies to propose you targeted offers adapted to your interests, but also to make statistics of your visit in order to improve your experience as a client or prospect.