Zowel thuis, op het werk of in openbare ruimten kunnen glaspanelen door ongelukken of vandalisme in duizenden stukjes rondvliegend glas uiteenspatten, wat gevaar voor omstanders kan opleveren. Veiligheidsfolies van SOLAR SCREEN® kunnen op alle glazen oppervlakten worden aangebracht en zo jarenlang, dag in dag uit, onderhoudsvrije bescherming bieden. Wanneer onze doorzichtige of getinte veiligheidsfolies op glas worden aangebracht, hechten deze zich door hun zelfklevende laag stevig aan het glazen oppervlak, waarmee direct ultraresistent veiligheidsglas ontstaat.

Doorzichtig

Doorzichtig

De extra dikke, transparante beschermende folies met een versterkte lijmlaag zijn bedoeld voor gebruik voor zowel binnen als buiten. Zij bieden effectieve bescherming tegen rondvliegende glasscherven en andere vormen van schade.

Combination

Combination

De SOLAR SCREEN® 2-in-1 Combination-veiligheidsfolie biedt een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, discretie en veiligheid voor al uw ramen en raampartijen.

 

 

 

Special

Special

De SOLAR SCREEN® Special-veiligheidsfolie is speciaal ontworpen om spiegels en ramen veiliger te maken, en is daarom ideaal voor gebruik in sporthallen of dansscholen.

Antibeslag

Antibeslag

Antibeslagfolies zijn een uitstekende keuze voor etalages, badkamers, sporthallen of zwembaden: ramen en spiegels beslaan hiermee namelijk minder snel in ruimten met grote temperatuurschommelingen.

Antigraffiti

Antigraffiti

De kosten voor onderhoud van glasoppervlakken in openbare en privéruimten die zijn vernield of waarop graffiti is gespoten, kunnen snel hoog oplopen.

De speciale antigraffiti-folie van SOLAR SCREEN® biedt kosteneffectieve en efficiënte bescherming tegen vandalisme.

Veiligheidsfolies hebben een speciale krasbestendige laag, die extra bescherming biedt tegen lichte krassen op het oppervlak, en tegen bepaalde soorten inkt en verf, die met alcohol kunnen worden verwijderd zonder de folie te beschadigen. Een groot voordeel van deze folies is dat deze zonder kostbare ingrepen volledig kunnen worden verwijderd en vervangen als verf uiteindelijk niet blijkt te kunnen worden verwijderd of de krassen te diep zijn.

Bovendien zijn deze folies gecertificeerd als M1-brandbestendig, wat inhoudt dat zij een grote blootstelling aan vlammen kunnen weerstaan. Ook houden zij glasscherven op hun plaats bij inslag.

Aangeraden wordt om meer zeep te gebruiken bij het aanbrengen van de folie, zodat de kleefeigenschappen enigszins worden beperkt. Zo kan de glasfolie gemakkelijker worden verwijderd op locaties waar vaak tags en graffiti worden aangebracht. Voeg hiertoe 2 cl afwasmiddel toe aan 1 liter water. Zo zullen de folie en eventuele lijmresten op het glasoppervlak gemakkelijker loslaten.

Bescherming tegen carjacking

Bescherming tegen carjacking

Bij carjacking wordt met opzet een autoruit van buitenaf ingeslagen, ofwel aan de passagierskant om bijvoorbeeld een tas te stelen, ofwel aan de bestuurderskant om de auto helemaal over te nemen.

SOLAR SCREEN® biedt een reeks veiligheidsfolies voor auto's, waarmee carjacking kan worden voorkomen. Deze beschermende folies kunnen gekleurd of doorzichtig zijn, en maken ruiten extra sterk doordat inbraakpogingen worden vertraagd en het glas niet uiteen kan spatten. Gekleurde folies bieden extra veiligheid doordat niet van buitenaf kan worden bekeken welke spullen zich in de auto bevinden.

Sitemap
By continuing your browsing on our site, you agree to the use of Cookies to propose you targeted offers adapted to your interests, but also to make statistics of your visit in order to improve your experience as a client or prospect.