Zonwerende folies die zorgvuldig op glas zijn aangebracht, zorgen in de winter voor effectieve thermische isolatie en bieden aanzienlijke voordelen in de zomermaanden:
* een aanzienlijk lagere opname van zonnewarmte (reflectie van wel 98% van de infraroodstraling);
* regulering van lichtweerkaatsing (99% minder weerkaatsing);
* enorme terugdringing van de kosten voor airconditioning;
* vrijwel volledige absorptie van UV-stralen.
Met zonwerende folies zijn gebouwen beter geïsoleerd en is er minder (of helemaal geen) airconditioning nodig.

Interieur Spiegel

Interieur Spiegel

De zelfklevende glasfolies uit de reeks Interieur Spiegel van SOLAR SCREEN® vormen een perfecte combinatie van efficiëntie en stijl, en bieden zo een elegante en esthetische oplossing voor grote raampartijen en puien.

Interieur Kleur

Interieur Kleur

Met de gekleurde glasfolies uit de reeks Interieur Kleur van SOLAR SCREEN® krijgen gebouwen een onderscheidende en dynamische uitstraling.

Interieur Neutraal

Interieur Neutraal

De doorzichtige plastic glasfolies uit de reeks Interieur Neutraal van SOLAR SCREEN® bieden een discrete en elegante esthetische oplossing voor glasoppervlakken.

 

Exterieur Spiegel

Exterieur Spiegel

De Exterieur Spiegel-glasfolies van SOLAR SCREEN® vormen een combinatie van efficiëntie en stijl, en vormen zo een elegante en esthetische oplossing voor grote raampartijen en puien.

Exterieur Kleur

Exterieur Kleur

Met de gekleurde glasfolies uit de reeks Exterieur Kleur van SOLAR SCREEN® krijgen gebouwen een onderscheidende en dynamische uitstraling.

Exterieur Neutraal

Exterieur Neutraal

De Exterieur Neutraal-glasfolies van SOLAR SCREEN® vormen een combinatie van efficiëntie en discretie, en vormen zo een elegante en esthetische oplossing voor alle ramen en glasoppervlakken.

Exterieur Speciaal

Exterieur Speciaal

De Exterieur Speciaal-glasfolies van SOLAR SCREEN® bieden de optimale oplossing voor uw meest complexe projectvereisten. Hoogwaardige kwaliteit en een hoge mate van doorzichtigheid zijn altijd gewaarborgd.

Thermische isolatie

Thermische isolatie

Meer dan ooit staan energiebesparing, isolatie en de terugdringing van CO2-uitstoot hoog op iedere agenda.
Met behulp van een infraroodcamera heeft SOLAR SCREEN® de mate van warmteverlies via glas weten te bepalen. Ook zijn de sterk isolerende eigenschappen van de SOLAR 65 C- en 80 C-isolatiefolies en van de folierolgordijnen van SOLAR SCREEN® vastgesteld. De folieschermen hebben een hoge concentratie metaalpartikels (waarmee warmte inwaarts wordt gereflecteerd), en maken geen contact met het koude glas.

Spectrumselectieve folies met meerdere legeringen

Spectrumselectieve folies met meerdere legeringen

Glasfolies van SOLAR SCREEN® met meerdere legeringen zijn technisch zeer geavanceerd. Folies met meerdere legeringen zijn zodanig ontworpen dat deze selectief reageren op het zonlichtspectrum. Deze geavanceerde folies hebben een subtiele kleur en zijn volledig transparant. Zij zorgen voor een aangenamere woon- en werkomgeving met isolatie tegen zonnewarmte (Spectra 80 C), terwijl toch 70% zichtbaar licht wordt doorgelaten (Spectra 30 C). Voorts absorberen deze folies 99,5% van alle UV-stralen en reflecteren zij tot 90% van de infraroodstraling (780 tot 2,500 nm) met het Celsius 70 Cristal-model.

Polycarbonaat

Polycarbonaat

SOLAR SCREEN® heeft een serie folies ontwikkeld die kunnen worden aangebracht op synthetische materialen zoals polycarbonaat- en plexiglasplaten.
Zij bieden meervoudige bescherming: tegen zonnewarmte en zonlicht, UV-straling, krassen, weerkaatsing en nieuwsgierige blikken.

UV-wering

UV-wering

Door blootstelling aan de zichtbare, ultraviolette en infrarode stralen van de zon en de maan kunnen de kleuren van gekleurde voorwerpen of meubelstukken vervagen. Met onze speciaal ontworpen UV-werende glasfolies kunnen schadelijke UV-stralen en een groot deel van infrarood en zichtbaar licht worden gefilterd wanneer deze zorgvuldig op uw ramen zijn aangebracht.

SOLAR VARNISH

SOLAR VARNISH

Sitemap
By continuing your browsing on our site, you agree to the use of Cookies to propose you targeted offers adapted to your interests, but also to make statistics of your visit in order to improve your experience as a client or prospect.